IT

På Forberedelsesskolen integreres it som en naturlig del af hverdagen helt fra de små klasser. Der arbejdes på PC’ere og iPads i undervisningen, og i alle klasser er der whiteboards og projektere. Du skal medbringe en computer (PC eller Mac) fra 5.klasse. Skal der anvendes it på de mindre klassetrin, har skolen klassesæt af både bærbare computere og iPads. 


OFFICE 365

Forberedelsesskolen har abonnement på Microsofts Office 365.
Det betyder at alle elever på Forberedelsesskolen har licens til både download og onlinebrug af office-pakken (Excel, Word, PowerPoint etc.)
Desuden har man adgang til OneDrive der giver mulighed for online lagringsplads direkte fra office-programmer, samt nem overførsel mellem computere.

TILBUD PÅ ELEVCOMPUTERE

Vi har indgået aftale med Randers Computer Center om rigtig gode priser for nogle fine computere, der lever op til de krav der er til vores systemer og de undervisningstilbud, vi benytter.
Der er tale om ”refurbished computere med a-grade klassifikation”, hvilket betyder, at det er brugte computere, eller computere samlet af blandt andet brugte dele, men det er computere i rigtig god stand og med høj batterilevetid.

Randers Computer Center giver 300 kr. rabat på alle deres
modeller, hvis I/jeres barn er elev på Forberedelsesskolen.
For yderligere info kontakt Randers Computer Center A/S, Adelgade 8, 8900
Randers, Tlf. 86 43 21 11.
www.rcc.dk
Ønsker man at gøre brug af tilbuddet, skal man hente en seddel på kontoret, der dokumenterer, at man er elev på Forberedelsesskolen.