Ny trivselsundersøgelse

Før jul gennemførte vi på skolen en trivselsundersøgelse blandt skolens elever. Undersøgelsen er opdelt i tre segmenter, 0-3.klasse, 4-6.klasse og 7.-10.klasse. Følg linket for at

Seneste opslag fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

7 dage siden

Forberedelsesskolen

Vi har til dagens morgensang skudt Danmarks Indsamling 2023 i gang.
I år er temaet ”Hjælp verdens sårbare børn og unge”, og lørdag d.4. februar sendes TV showet på DR1 live fra Værket i Randers.

Vi har valgt at være med i to aktiviteter, og vi starter allerede på mandag.

I uge 4 fra mandag til torsdag går vi i læsebånd. Hver gang et barn går en kilometer, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kr. til Danmarks Indsamlingen.
Lørdag d.4. februar afsløres det i TV-showet, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Syrien.
Vi afslører, hvor langt vi har gået til morgensang næste fredag.

Sideløbende indsamler vi også pant til fordel for verdens sårbare børn og unge. Vi har opstillet to pantbokse og hængt plakater op i begge bygninger.
Så, hvis I har nogle tomme flasker og dåser derhjemme, må eleverne meget gerne tage dem med i skole og smide dem i pantboksene.

Og, hvis I selv er ude for at pante, er I meget velkomne til at skrive skolens egen
MobilePay-kode DIPAN 015 (mellemrum mellem de fem bogstaver og tre tal) i kommentarfeltet og sende beløbet til 333867 - så går pengene direkte til Danmarks indsamlingen.

Fredag d.3. februar indløser 4. klasse det indsamlede pant, og vi afslører det samlede beløb til morgensang denne dag.

Vi glæder os til gennem disse aktiviteter, at både kunne hjælpe børn og unge i resten af verden og passe på vores natur og klima.

Rigtig god weekend.
... Se mereSe mindre

Vi har til dagens morgensang skudt Danmarks Indsamling 2023 i gang.

Vi har valgt at være med i to aktiviteter, og vi starter allerede på mandag.

Vi afslører, hvor langt vi har gået til morgensang næste fredag.

Rigtig god weekend.Image attachment

1 uge siden

Forberedelsesskolen

Madkundskabsholdet har i dag inviteret sløjdholdet på både velsmagende og flotte muffins i den store bagedyst 🙂 ... Se mereSe mindre

Forberedelsesskolen

I denne uge har 8.a og b for første gang terminsprøver. I dag er de til prøve i tysk. Sehr gut. God weekend. ... Se mereSe mindre

Forberedelsesskolen

Hjælp os gerne med at finde en barselsvikar. ... Se mereSe mindre

Hjælp os gerne med at finde en barselsvikar.

Forberedelsesskolen

I dag var der skiftehold i billedkunst i 3. klasse. Det nye billedkunsthold har lært om ansigtets opbygning og sluttede af med at tegne selvportrætter. Video i kommentarfeltet. ... Se mereSe mindre

⭐️❤️🚙Driving Home for Christmas⭐️❤️🚙

⭐️❤️🚙Driving Home for Christmas⭐️❤️🚙

Forberedelsesskolen

Personalet på Forberedelsesskolen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Tak til Sct. Clemens Kirke for en rigtig god julegudstjeneste og til Villum fra 5. klasse for en fin oplæsning af Juleevangeliet.
Vi ses onsdag den 4. januar. 🎄🌟

Vi ses onsdag den 4. januar. 🎄🌟Image attachment

Kommentér på Facebook

Karoline Eskildsen Frida Laursen Frida Abildgaard Axelsen Lærke Hvass Beier Lea Høgh Frandsen Khendra Valentina Simonsen savner