IT i undervisningen

På Forberedelsesskolen integreres it som en naturlig del af hverdagen helt fra de små klasser. Der arbejdes på PC’ere og iPads i undervisningen, og i alle klasser er der whiteboards og projektere. Du skal medbringe en tablet eller computer i 7. klasse. Fra 8. klasse skal du have en computer med.

Office 365

Forberedelsesskolen har abonnement på Microsofts Office 365.
Det betyder at alle elever på Forberedelsesskolen har licens til både download og onlinebrug af office-pakken (Excel, Word, PowerPoint etc.)
Desuden har man adgang til OneDrive der giver mulighed for online lagringsplads direkte fra office-programmer, samt nem overførsel mellem computere.

Tilbud på elevcomputere

Vi har indgået aftale med Randers Computer Center om rigtig gode priser for nogle fine computere, der lever op til de krav der er til vores systemer og de undervisningstilbud, vi benytter.
Der er tale om ”refurbished computere med a-grade klassifikation”, hvilket betyder, at det er brugte computere, eller computere samlet af blandt andet brugte dele, men det er computere i rigtig god stand og med høj batterilevetid.

Der er tre varianter at vælge mellem

Lenovo t440s
Intel core i5 – 4 Gb ram – 180 Gb SSD
Pris: 1799,- inkl. Moms.

Lenovo X240
i5/8/120
Pris: 1799,- inkl. moms.

Apple Macbook Air
I5/4/120
Pris: 4.999,- incl. moms.

For yderligere info kontakt Randers Computer Center A/S, Adelgade 8, 8900 Randers, Tlf. 86 43 21 11.
Ønsker man at gøre brug af tilbuddet, skal man hente en seddel på kontoret, der dokumenterer, at man er elev på forberedelsesskolen, da priserne er under de normale butikspriser.