DM i fagene

Dec 7, 2018

Nu er finalisterne i DM i Fagene fundet og blevet inviteret til Landsmesterskaberne d. 24. januar 2019 på DOKK1 i Aarhus.

Der er 11 finalister fra hver hvert fag i de enkelte regioner.

Vi er stolte over at have 2 elever med i matematik, 2 i historie, 2 i dansk, 1 i biologi og 4 i engelsk - i alt 11 elever fra Forberedelsesskolen.

Eleverne er fra 7.- 9. klasse.

Modtagelse af CSR certifikat

Nov 27, 2018

10. klasse åbent hus

Oct 29, 2018

TEMAUGE

Oct 11, 2018

Hvert år afholder Forberedelsesskolen temauge i uge 41. I år har temaet været ”Verden omkring os”, og eleverne har været inddelt i forskellige lande på tværs af klassetrin.

I Tanzania er der blevet malet de smukkeste tingatinga-malerier og lavet fine hånddukker, i Borneo er der bygget den vildeste regnskov, i Frankrig er der blevet malet malerier, bagt kager og kørt Tour de France, i Italien har man haft besøg af en vaskeægte italiener, i Grønland har der været besøg fra Sirius-patruljen, Indien har dyrket yoga og lavet fine mønstre, Australien har lavet de fineste boomeranger og I Brasilien er der spillet de hedeste rytmer. Alt dette er kun et udsnit af, hvad der er arbejdet med i en helt fantastisk temauge, hvor der er blevet knoklet fra kælder til kvist.

Det har som altid været en fornøjelse at iagttage, hvordan de større elever har taget sig af de mindre, og netop denne tryghed blandt eleverne er en af de vigtigste værdier på Forberedelsesskolen.

Sejr i kidsvolley

Sep 18, 2018

5. klasse har deltaget i den årlige lokale kidsvolley-turnering for skolerne i Randers. Der deltog omkring 200 elever, der alle gik i 5. klasse. Efter en spændende dag med mange kampe og i alt 16 sejre, vandt 5. klasse guld.

Det var resultatet af godt sammenspil, dygtighed, fightervilje og godt klassesammenhold.

Tysk-kloge Randers-elever i DM-finale

Nov 23, 2017

Tysk-kloge Randers-elever i DM-finale

Kloge teenagere samlet på Talent Camp

Apr 18, 2017

Kloge teenagere samlet på Talent Camp

Video om 10. klasse på Forberedelsesskolen

Feb 26, 2017

Frederikke fra 10. klasse har i sin OSO-opgave lavet en fin video om 10. klasse på Forberedelsesskolen.

Kamille er megagod til matematik

Feb 7, 2017

Kamille Frost fra 8.a på Forberedelsesskolen har netop været i finalen ved årets DM i matematik