OBS!
ÅBENT HUS D.29/1 ER AFLYST

KOM TIL INFOAFTEN PÅ BIBLIOTEKET D.23/1 KL. 16.30-18.00 OG HØR OM VORES 10.KLASSE

Åbent hus 19/20

Vi holder åbent hus for interesserede
D. 18/11 2019 kl. 18-19
INFOAFTEN PÅ BIBLIOTEKET D.23/1 KL. 16.30-18.00

Teambuildinguddannelse

Bliv klogere på dig selv og den rolle du indtager, når du er en del af et team. Med vores teambuildinguddannelse vil du gennem teori og praksis udvikle strategier for, hvordan du kan tænke kreativt og konstruktivt i selv de mest pressede situationer.

Du kan blive certificeret teambuildinginstruktør og opnå indsigt i, hvordan du også kan hjælpe andre med at opnå deres fulde potentiale.

Tur med overnatning

Vi arrangerer teambuilding/afslutningstur hvor I, i teams, vil blive udfordret på en krævende militærforhindringsbane. Der bliver også tid til at riste skumfiduser over bål, hygge og lave masser af andre sjove aktiviter.

E-sports-forløb

To gange i løbet af året rykker vi undervisningen til et E-sportscenter hvor vi bl.a. ved hjælp af instruktører, skal stifte bekendtskab med og udfordre os selv gennem E-sport.

Intensiv undervisning - medbring egen computer

Forberedelsesskolen er kendt for at være en skole, hvor det faglige niveau er meget højt. Vi er samtidig en lille skole med tæt kontakt mellem alle, der går på skolen. Den daglige undervisning varetages af højt kvalificerede lærere. IT integreres i den daglige undervisning.Eleverne skal selv medbringe egen computer.

Valgfag

Forberedelsesskolen er kendt for sin musikprofil,og hvis du har lyst kan du vælge at gå til sammenspil.
Endvidere er der mulighed for mod ekstrabetaling at dygtiggøre dig på et instrument - du bliver undervist på det instrument, der er dit klaver, guitar, bas, sang eller trommer.

Studietur

Hvert år tager vi på studietur i ca.5 dag til den skønne middelhavsø Malta, som både byder på spændende historie og utallige fantastiske oplevelser f.eks. ture med snorkling og spring fra klipper.

Prisen for turen er ca. 3500 kr.

Brobygning

Som en del af processen med at afklare hvilken ungdomsuddannelse du skal vælge efter 10.klasse, har vi på skolen et brobygningsprojekt. Det betyder, at du i en uge skal deltage i et særligt tilrettelagt undervisningsforløb på en ungdomsuddannelse.

Indmeldelse

Ved henvendelse til skolens kontor tlf 8642 0740 er det muligt at blive skrevet på venteliste til 10. klasse. Efter samtale med klasselæreren og skolelederen er der mulighed for optagelse i klassen. Ved indmeldelse betales et administrationsgebyr på 500 kr. Desuden betales 2 mdrs skolepenge forud. Når pengene er betalt er pladsen sikret. Ved frafald refunderes skolepengene ikke.

1. august betales studieturen og der vil være en egenbetaling for dykkercertifikat.  August og september er der ingen udgifter til skolepenge, da betalingen for disse to måneder allerede er sket ved optagelsen.

Undervisningstimer

Fag Timetal