Skolepenge

Skolepenge incl. fælles lejrskole og frugt

11 rater (juli måned er betalingsfri) 1. barn 2. barn 3. barn 4. barn
Fra 0.- 6.kl 1.465,- 1165,- 100,- 100,-
Fra 7.- 10.kl 1.535,- 1165,- 100,- 100,-

Specielt for 10.klasse: Adventurepakke 3000 kr  og studietur til Malta 3500 kr

Betalingsform

Via PBS eller skolens konto. Der indbetales 11 rater, der forefalder til betaling hver den første i en måned. Der fremsendes girokort til den enkelte familie via PBS.

Betalingsbetingelser

Sidste rettidige indbetaling - den 1. hverdag i den aktuelle måned. Betalingsændringer for den enkelte familie - f.eks. betaling for SFO, frivillig musik og lignende - vil blive reguleret i det følgende kvartal. I tilfælde af restancer fremsender skolen ny opkrævning med tillæg af rente og administrationsgebyr.

Administrationsgebyr

500 kr for at blive skrevet op til en plads i 0. klasse. Efter 0. kl er det gratis at blive skrevet op, og administrationsgebyret skal først betales ved tilbud om en plads.

Halvsøskende

Søskendemoderation gives til halve søskende ved mindst en fælles forældre og samme folkeregisteradresse.

Optagelse

Før optagelse inviteres forældre og barn til en samtale med skolens ledelse. Formålet er at afstemme forventningerne til hinanden. Det er vigtigt, at I som forældre kan stå inde for de værdier, holdninger, traditioner og pædagogiske tankegange, som Forberedelsesskolen står for. Efterfølgende gives besked om skolen kan tilbyde en plads. Hvert år optages elever til 0. klasse, 7. klasse og 10. klasse. Ved optagelse i kommende 0.kl, 7.kl og 10.kl betales 2 måneders skolepenge forud. Pengene refunderes ikke ved udmeldelse.

Computere

I 7. klasse skal alle elever medbringe en computer eller tablet. Fra 8. - 10. kl. skal alle elever medbringe en computer.

Skolefritidsordning

Skolefritidsordningen er for elever i børnehaveklassen til 3. klasse. Fra 1 - 30 timer pr. uge: 1090 kr. pr. mdr. pr. barn.

Førskole

Førskole + SFO 1/4-30/6 - 2015: 1650 kr.

Udmeldelse

Der er 1 md. opsigelse. (Senest den sidste hverdag i en md.) Ved skoleårets slutning den sidste hverdag i maj.

Udmeldelse SFO

Der er 1 md. opsigelse. (Senest den sidste hverdag i en md.)

Åbningstider

Skolefritidsordningen er åben alle skoledage fra kl. 6.30 til 8.00 og mandag-torsdag fra 12.30 til kl. 17.00 og fredag fra 12.30-16.00.

TalentCamp

Der er en egenbetaling pr. talentcamp på ca 1000 kr. (2019). Deltagelse i camps er kun for udtagede talentelever.