I 7. klasse opretter vi et ekstra spor og tager derfor 24 nye elever ind. Vi forventer, at du vil yde dit bedste, møde velforberedt og deltage aktivt i timerne. Du skal desuden have lyst til at være med til at lave et rigtig godt klassesammenhold, da vi vægter trivsel højt. Vi har stor erfaring med at lave klasser, der fungerer godt socialt og starter arbejdet tidligt med at lave aktiviteter, der ryster nye og gamle elever sammen.

Vi tilbyder et højt fagligt niveau med tydelige, dygtige og engagerede lærere. Vi tilbyder udfordringer, der passer til den enkeltes elev niveau, og som noget særligt tilbydes meget dygtige elever at deltage på talent camps. Vi har øje for den enkelte elev, og du forsvinder ikke i mængden.

I 7. klasse har du følgende fag:

• Matematik
  • Engelsk
  • Tysk - med delehold
  • Fysik/kemi med delehold
  • Geografi
  • Biologi
  • Idræt i Randers Hallen og RGF Hallen
  • Valgfag
  • Sammenspil - et gratis frivilligt tilbud
  • Præst - frivilligt

Du skal medbringe en tablet eller computer i 7. klasse. Fra 8. klasse skal du have en computer med.

I 7. klasse er der udover den grundige og inspirerende daglige undervisning alternative skoledage. Der er temauge, hvor hele skolen arbejder med et fælles tema og fordybelsesdage, hvor den enkelte klasse fordyber sig i særlige faglige emner. Desuden tager hele skolen på en fælles lejrskole først på året, hvor 7. klasse skal sove i telt, og eleverne rigtig får mulighed for at blive rystet sammen. Sidst på året er der en studietur til Bornholm, hvor København besøges på vej derover.