TEMAUGE

Oct 11, 2018

Hvert år afholder Forberedelsesskolen temauge i uge 41. I år har temaet været ”Verden omkring os”, og eleverne har været inddelt i forskellige lande på tværs af klassetrin.

I Tanzania er der blevet malet de smukkeste tingatinga-malerier og lavet fine hånddukker, i Borneo er der bygget den vildeste regnskov, i Frankrig er der blevet malet malerier, bagt kager og kørt Tour de France, i Italien har man haft besøg af en vaskeægte italiener, i Grønland har der været besøg fra Sirius-patruljen, Indien har dyrket yoga og lavet fine mønstre, Australien har lavet de fineste boomeranger og I Brasilien er der spillet de hedeste rytmer. Alt dette er kun et udsnit af, hvad der er arbejdet med i en helt fantastisk temauge, hvor der er blevet knoklet fra kælder til kvist.

Det har som altid været en fornøjelse at iagttage, hvordan de større elever har taget sig af de mindre, og netop denne tryghed blandt eleverne er en af de vigtigste værdier på Forberedelsesskolen.