Ledelse

Skolens ledelse er stærkt forankret i skolens ånd. Vi er en skole med vægt på høj faglighed i alle fag, og et gammeldags ord som ordentlighed gennemsyrer skolens kultur. Samtidig er der ikke langt fra idé til handling, idet vi til stadighed evaluerer vores dagligdag og praksis for hele tiden at lave det, vi mener, er verdens bedste skole.

Ledelsen kender alle elever på skolen, og den enkelte elev vil altid være mere end et nummer i rækken.

Berit Steen Thomassen
bs@forb.dk

Berit har været ansat på skolen siden 1987 - fra 2006 som skoleleder. Berit er læreruddannet fra Th. Langs Seminarium i 1984 med linjefag i musik og dansk, og hun har en diplomuddannelse i ledelse.

Anne Mellemkjær Rasmussen
Viceskoleleder
2073 2295
anne.mellemkjaer.rasmussen@skolekom.dk

Anne har været ansat på skolen siden 1992 - fra 2007 som viceskoleleder. Anne er læreruddannet i 1992 fra Hjørring Seminarium med linjefag i matematik og fysik/kemi, og hun har en diplomuddannelse i skoleledelse.