Velkommen til Forberedelsesskolen i Randers

Forberedelsesskolen er en privatskole med et spor i grundskolen og to spor i overbygningen - vi har lavet god skole på Hobrovej i Randers siden 1905. Vi er godt 300 elever - alle kender hinanden - hos os, er du mere end bare et nummer i rækken.

Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau i alle fag og forventer, at alle yder deres bedste. Vi har stor fokus på alle elevers læring og tilbyder TalentCamps til de aller dygtigste elever i overbygningen. Vores undervisere er dygtige og engagerede, og vi forventer, at forældrekredsen bakker op om deres børns skolegang og skolens linje.

Fællesskabet på Forberedelsesskolen er vigtigt - det styrker vi med ugentlig fælles morgensang - årlig fælles lejrskole for alle - skolefest - og mange forskellige traditioner i løbet af skoleåret. Vi arbejder med at skabe en god klassekultur, hvor den enkelte elev trives og bidrager til fællesskabet.

Se mere på linket: Forberedelsesskolen Film 2019

En skole i Randers med lyst til læring og fokus på traditioner og fornyelse